Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Enkele functionaliteiten, modules en koppelingen

Procesondersteunende software van weegschaalregistratie tot aan uitgangskeuring in het verpakproces.

 

Enkele functionaliteiten, modules en koppelingen

Arbeid & Productie

Met deze module leg je de basis voor iedere oplossing. Een op jouw organsatie afgestemde inrichting en slimme functies zorgen voor uitgebreide arbeid- en productieregistratie die hand in hand gaat met controle en optimalisatie. Integraties en koppelingen met hardware (van derden) leveren hierbij betrouwbare inzichten. Zo beschik je over exacte cijfers op het gebied van kosten, tijden, productie en prestaties. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat jij zelf aan de slag kunt met het opstellen van rapportages. Dashboards onderstreunen bij het benutten van waardevolle data op verschillende niveaus binnen de organisatie: tijdens het directie- en managementoverleg, maar ook op schermen in diverse bedrijfsruimtes. De module arbeid en productie is zeer rijk uitgerust en standaard voorzien van diverse apps om te registreren, controleren en corrigeren. Alle andere modules zijn complementair.

Vraag demo aan

Orderbeheer

Met behulp van deze veelzijdige module worden verkoopopdrachten geproduceerd en verladen naar de klant. Met behulp van de planningsfunctie van Work-IT worden de orders op de productielocatie ingepland. Het productieproces is hierbij stap voor stap te volgen. Na het produceren volgt verladen. De picklijst zorgt ervoor dat de juiste pallets naar de juiste klant gaan. Vereiste documenten, zoals afleverbonnen en de CMR, worden gegenereerd en elke geproduceerde pallet krijgt een uniek palletnummer toegewezen, welke voor een eenvoudige en sluitende tracking zorgt - van producent tot aan consument.

Vraag demo aan

Voorraadbeheer

Inzicht in de keten van het onverpakte product - van producent tot aan verpakhal. Tijdens het gehele logistieke proces geeft Work-IT Verpakken jou inzicht in de productvoorraden en waar deze zich bevinden. Zodra een pallet gereed is, wordt deze direct voorzien van een barcode met alle relevante partijinformatie en wordt ook de centrale verpakhal genotificeerd van deze wijziging. Door pallets te scannen worden product- en partijvoorraden eenvoudig en foutloos verplaatst en bijgehouden. Of je nu één of meerdere productielocaties hebt of wellicht te maken hebt met aanvoer van derden, maakt geen verschil: alles is mogelijk.

Vraag demo aan

Fustbeheer

Verpakkingsmateriaal tijdig op voorraad hebben is essentieel om aan een vlekkeloze levering te voldoen. Natuurlijk geldt hierbij wel dat de hoeveelheid voorraad niet voor onnodig hoge opslagkosten dient te zorgen. Met Fustbeheer heb je nauwkeurig in beeld wat de actuele en te verwachten voorraad is. Met real-time data kan worden bepaald of fust moet worden ingekocht om te kunnen voldoen aan een toekomstige order. Hierbij houd je het overzicht over alle geplaatste bestellingen en kunnen geleverde bestellingen gemakkelijk worden verwerkt in de voorraad.

Vraag demo aan

Kwaliteit

De kwaliteit van aangevoerde producten heeft een enorme impact op het resterende proces. Het is daarom belangrijk dat onverpakte producten bij binnenkomst in de verpakhal altijd direct wordt voorzien van een ingangskeuring, waarover de aanvoerende producent snel wordt voorzien van terugkoppeling en de lijnmanager de medewerkers verderop in dit proces kan voorzien van de juiste kwaliteitsinformatie. Om optimale klanttevredenheid te waarborgen, is bewaking van de kwaliteit ook essentieel op het moment dat het verpakte product het bedrijf verlaat. Met de kwaliteitsmodule ben jij in staat om op een eenvoudige manier templates in te richten op basis van keuronderdelen en -elementen per producent en eindklant.

Vraag demo aan

Koppelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat de ideale totaaloplossing tot stand komt door goede samenwerkingen en koppelingen. Work-IT bezit standaard koppelingen met onder andere HR- en payrollsoftware, ERP- en BI-oplossingen, software van uitzendbureaus en logistieke- en verwerkingssystemen.

Naast deze koppelingen beschikt Work-IT over een Work-IT API en is daarmee toegankelijk voor andere systemen.

Vraag demo aan

En er is meer...

Welke kwaliteit had het product toen het de verpakhal binnenkwam? En hoe zag het eruit toen het richting klant ging? Per afnemer is in te stellen wat de keureisen zijn, hoe strikt deze zijn en wat de omvang van de steekproef is. Ook het keuren van uitgaande orders wordt uitgebreid ondersteund en keurrapporten van pallets kunnen achteraf eenvoudig aangemaakt worden.

Work-IT voorziet jou van uitgebreide rapportagemogelijkheden die een feilloos inzicht geven in de productiviteit, kwaliteit en kosten. Hierdoor weet jij precies hoe je ervoor staat en of bijsturing gewenst is. Naast standaardrapportages ben jij met Work-IT ook vrij om rapportages naar eigen inzicht samen te stellen.

De kracht van Work-IT Verpakken

  • Compleet & modulair
  • Keuren & kwaliteitsregistratie
  • Uitgebreide track-and-trace functies
  • Afvalregistratie per partij
  • Zelf lijsten en rapporten samenstellen
  • Koppeling met sorteer- en weegsystemen
Vraag demo aan