Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Postbus 6, 2676 ZG Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Enkele slimme functies

Modulair van sorteren tot verladen, inclusief fustbeheer.

 

Enkele slimme functies

Voorraad

Bij binnenkomst van onverpakt product worden gegevens zoals gewicht en ras in de software ingevoerd, aanwezige voorraadniveaus worden automatisch aangepast. Het is mogelijk pallets al aan te maken bij de producent, zodat de verpaklocatie kan anticiperen op haar bezetting en werkzaamheden. Met behulp van barcode technologie en uitgebreide tracking & tracing functies is de gehele levensloop van product tot artikel op ieder moment inzichtelijk.

Orders

Met behulp van deze veelzijdige module worden verkoopopdrachten geproduceerd en verladen naar de klant. Met behulp van de planningsfunctie van Work-IT worden de orders op de productielocatie ingepland en het productieproces is hierbij stap voor stap te volgen. Na het produceren volgt verladen. De picklijst zorgt hierbij dat de juiste pallets naar de juiste klant gaan. Vereiste documenten, zoals afleverbonnen en de CMR, worden gegenereerd en elk geproduceerd pallet krijgt een uniek palletnummer toegewezen.

Fustbeheer

Verpakkingsmateriaal tijdig op voorraad hebben is essentieel om aan een vlekkeloze levering te voldoen, maar zonder dat de hoeveelheid stock voor onnodig hoge opslagkosten zorgt. Met Fustbeheer heb je nauwkeurig in beeld wat de actuele en te verwachten voorraad is. Met realtime data kan worden bepaald of fust moet worden bijbesteld. Hierbij houdt je het overzicht over alle geplaatste bestellingen. Geleverde fustvoorraden worden eenvoudig aan de voorraad toegevoegd.

En er is meer...

Welke kwaliteit had het product toen het de verpakhal binnenkwam en hoe zag het eruit toen het richting klant ging? Per afnemer is in te stellen wat de keureisen zijn, hoe strikt deze zijn en wat de omvang van de steekproef is. Ook het keuren van uitgaande orders wordt uitgebreid ondersteund, keurrapporten van pallets kunnen achteraf eenvoudig gegenereerd worden.

Work-IT voorziet in uitgebreide rapportagemogelijkheden die een feilloos inzicht geven in de productiviteit, kwaliteit en kosten. Hierdoor weet je precies hoe je ervoor staat en of bijsturing nodig is. Naast standaard rapportages beschikt Work-IT over de mogelijkheid om ook naar eigen inzicht rapportages samen te stellen.

De kracht van Work-IT Verpakken

  • Compleet en modulair
  • Keuren en kwaliteitsregistratie
  • Uitgebreide track & trace functies
  • Afvalregistratie per partij
  • Zelf maken lijsten en rapporten
  • Koppeling met sorteer- en weegsystemen
Vraag demo aan