Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Over Nitea

“De Work-IT software van Nitea sluit naadloos aan op onze bedrijfsprocessen en is gemakkelijk uit te breiden” - Plantenkweker Maasland

Support nodig?

Nitea IT Solutions

Nitea werd in 1999 opgericht door telers - voor telers en is uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van software oplossingen. Wij ontwikkelen slimme en praktijkgerichte software voor telers en verpakorganisaties in de (glas)tuinbouw- en AGF-sector. Onze oplossingen zorgen voor grip op en inzicht in arbeids- en productieprestaties, waardoor jij jouw dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk kan uitvoeren: van de efficiënte inzet van arbeidskrachten tot aan het managen van arbeidsuren, productiviteit en kosten.

Onze klanten schitteren als middelpunt binnen onze groeiende organisatie en vormen de drijfveer en inspiratiebron voor het verder ontwikkelen van de Work-IT software.

Wie wij zijn

Onze oplossingen worden wereldwijd gebruikt

24+

Landen

350+

Installaties

1000+

Gebruikers

Team Nitea

Nitea is een jonge groeiende organisatie met enthousiaste en gedreven medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf willen halen om klanten maximaal te ondersteunen in het gebruik van de zelf ontwikkelde Work-IT software.

Ontmoet ons team

Werken bij Nitea?

Regelmatig zoeken wij versterking en hebben wij vacatures binnen onze Sales & Marketing, Customer Support en Development teams. Ook voor een toffe en leerzame (afstudeer)stage kun je bij ons als Erkend Leerbedrijf terecht. Wij vinden het ontzettend belangrijk om studenten een kans te geven hun praktische kennis te ontwikkelen. Daarom bieden wij jou goede begeleiding in een fijne leeromgeving om uit te groeien tot echte vakmensen. Geen vacatures? Ook open sollicitaties zijn welkom!

Werken bij