Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Postbus 6, 2676 ZG Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Over Nitea

“Nitea is een jong en fris bedrijf dat actief meedenkt” (kweker Zeeuws-Vlaanderen)

Support nodig

Nitea IT Solutions

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verschillende verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heb je interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact

Software support

Heb je een vraag, verzoek of storing? Bel rechtstreeks met onze servicedesk 085 – 0471198, maak gebruik van één van beide supportbuttons hier direct onder of ga naar het klantenportaal. Op dit portaal kan je tevens de status van reeds lopende meldingen inzien en de kennisbank raadplegen.

Mocht blijken dat het handig is dat onze servicemedewerker op een veilige manier meekijkt op jouw computer, dan gebruiken wij hiervoor Teamviewer. Onze medewerker zal je dan tijdens het telefonisch contact vragen om de rechterbutton hieronder te gebruiken.

Teamviewer

Wij kijken mee op jouw computer.

Connect

Support buiten kantoortijd
Onze servicedesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het Klantenportaal is 24 uur per dag beschikbaar. Mochten zich buiten kantoortijden onverhoopt storingen voordoen die jouw bedrijfsvoering ernstig belemmeren, dan kan je bellen met 06-10461190. Als het nummer niet meteen wordt beantwoord, kan je een bericht achterlaten. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Werken bij Nitea

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie met enthousiaste en gedreven medewerkers, die elke dag weer het beste uit zichzelf willen halen om onze klanten maximaal te ondersteunen in het gebruik van de ontwikkelde software oplossingen. We hebben een open cultuur en informele omgangsvormen. Tegelijkertijd zijn we resultaatgericht en werken we in teams en met doelstellingen.

Spreekt bovenstaande je aan en ben jij het talent die wij zoeken?

Wij hebben geregeld leuke en interessante functies binnen onze teams Sales, Service & Support en Development. Ook voor een leuke- en leerzame (afstudeer)stage kun je bij ons terecht. 

Bekijk onze vacatures of reageer via een open sollicitatie waarom jij graag aan de slag wil bij Nitea.