Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten? Onze specialisten staan u graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Postbus 6, 2676 ZG Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Over Nitea

“Nitea is een jong en fris bedrijf dat actief meedenkt” (kweker Zeeuws-Vlaanderen)

Support nodig

Nitea IT Solutions

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verschillende verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact

Software support

Heeft u een vraag, verzoek of storing? Bel rechtstreeks met onze servicedesk 085 - 0471198 of maak gebruik van één van onderstaande mogelijkheden. Heeft u contact met onze servicedesk en wilt u dat wij meekijken, klik dan hier.

Klantportaal

Voor meldingen en informatie.

Inloggen

Support buiten kantoortijd
Onze servicedesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het Klantenportaal is 24 uur per dag beschikbaar. Mochten zich buiten kantoortijden onverhoopt storingen voordoen die uw bedrijfsvoering ernstig belemmeren, dan kunt u bellen met 06-10461190. Als het nummer niet meteen wordt beantwoord, kunt u een bericht achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Werken bij Nitea

Wij zijn een IT bedrijf met een open cultuur en informele omgangsvormen. Tegelijkertijd zijn wij resultaatgericht, werken we in teams en geloven dat goed ondernemerschap op de werkvloer begint. Wij werken nauw samen met onze klanten. Hun kennis en ervaring, gecombineerd met ons specialisme, vertaalt zich in eersteklas software oplossingen voor de glastuinbouw.

Ben jij een aanvulling voor ons team? Wij hebben geregeld leuke en interessante functies op commercieel, technisch en financieel gebied. Bekijk onze vacatures of reageer via een open sollicitatie waarom werken bij Nitea voor jouw een droombaan is.