Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Wie wij zijn

Trots - Gedreven - Klantgericht - Creatief

Over ons

Nitea werd in 1999 opgericht door telers - voor telers en is uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van software oplossingen voor telers. Wij ontwikkelen slimme en praktijkgerichte software om kwekers en verpakorganisaties in de glastuinbouw en AGF inzicht te geven in arbeids- en productieprestaties van hun bedrijf. Dit zorgt voor grip, waardoor zij hun dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren: van de efficiënte inzet van arbeidskrachten tot het managen van arbeidsuren, productiviteit en kosten.

Onze klanten schitteren binnen onze groeiende organisatie als middelpunt en vormen de drijfveer en inspiratiebron voor het verder ontwikkelen van de Work-IT software. De basis voor het doorontwikkelen is dan ook de vraag vanuit de praktijk en de klantbeleving. Dit doet ons jonge, gedreven en enthousiaste team van ontwikkelaars, verkopers en supportmedewerkers volledig in eigen huis. Samen halen wij iedere dag het beste uit onszelf om klanten maximaal te ondersteunen in het gebruik van de ontwikkelde software-oplossingen en leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Contact

Je bent in goed gezelschap!

Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen- en verpakorganisaties in 24 verschillende landen voorzien van onze Work-IT oplossingen. Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks geleverd. Daarbuiten werken wij nauw samen met diverse partners, zodat telers en verpakorganisaties wereldwijd genieten van inzicht in arbeid, productiviteit en kosten binnen de bedrijfsvoering.

Krijg grip op de arbeid en productie binnen jouw kwekerij of verpakorganisatie in de glastuinbouw- en AGF-sector met onze Work-IT software.