Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Enkele functionaliteiten, modules en koppelingen

Complete software ter ondersteuning van de efficiënte inzet van arbeidskrachten en het managen van arbeidsuren, productiviteit en kosten.

Enkele functionaliteiten, modules en koppelingen

Arbeid & Productie

Met deze module leg je de basis voor iedere oplossing. Een op jouw organisatie afgestemde inrichting en slimme functies zorgen voor uitgebreide arbeid- en productieregistratie, die hand in hand gaat met controle en optimalisatie. Integraties en koppelingen met hardware (van derden) leveren hierbij betrouwbare inzichten. Zo beschik je over exacte cijfers op het gebied van kosten, tijden, productie en prestaties. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat jij zelf aan de slag kunt met het opstellen van rapportages. Dashboards ondersteunen bij het benutten van waardevolle data op verschillende niveaus binnen de organisatie: tijdens het directie- en managementoverleg, maar ook op schermen in diverse bedrijfsruimtes. De module Arbeid en Productie is zeer rijk uitgerust en standaard voorzien van diverse apps om te registreren, controleren en corrigeren. Alle andere modules zijn complementair.

Demo en vragen Work-IT

Planning

Een interessante uitbreiding op de module Arbeid en Productie is de planningsmodule. Hiermee creëer je rust en overzicht in het bedrijf en laat je de arbeidsmanager efficiënt omgaan met de in te plannen arbeidsuren. De arbeidsplanning kent verschillende detailniveaus: van jaarplanning tot dagplanning, van vestiging tot pad en van activiteit tot specifieke medewerker. Medewerkers die ingepland zijn, zien bij aanmelding waar zij mogen beginnen en wat zij gaan doen. De planningsmodule is intelligent en neemt historische data mee bij het berekenen van de verwachte eindtijden per activiteit.

Demo en vragen Work-IT

Kosten & Verloning

Een standaard onderdeel van Work-IT Teelt is het inzichtelijk maken van arbeid- en productiekosten op basis van vastgestelde tarieven per medewerker(groep). Middels de verloningsmodule biedt Work-IT jou de mogelijkheid een verdere verdieping te realiseren. Tijdvakken en toeslagen zijn conform de geldende cao in te richten en specifieke regelingen kunnen hieraan worden toegevoegd om nog betere inzichten in de werkelijke kosten te krijgen. De voorbereiding op de verloning kan via Work-IT worden gerealiseerd, zichtbaar worden gemaakt in het medewerkersportaal en vervolgens via slimme koppelingen worden aangeboden aan de salarisverwerker.

Demo en vragen Work-IT

Medewerkersportal

De Work-IT Portal stelt jou in staat om de communicatie met medewerkers te optimaliseren. Deze portal kan worden gebruikt voor bedrijfsbrede informatievoorziening en geeft werknemers geautoriseerde toegang tot persoonlijke informatie en functies - ook wanneer het bedrijf over meerdere locaties beschikt. Met de Work-IT Portal kunnen uren, loonstroken en verlof- en vakantiedagen vlot worden geregistreerd en aangevraagd. Bovendien geef je medewerkers de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de organisatie door het terugkoppelen van (persoonlijke) prestaties en de eventueel hieruit voortvloeiende bonussen. Work-IT Portal is beschikbaar voor smartphone, tablet en desktop.

Demo en vragen Work-IT

Werkorders

Werk je in groepen en aan werkorders? Ook hierin is Work-IT software dé oplossing. Zowel zelfstandig als middels een koppeling met ERP-systemen. Door een handige app registreer je eenvoudig productiviteit en aantallen op werkorder- en partijniveau. Door uitgebreide gebruikerservaring is deze module voorzien van handige functionaliteiten om het werken te vereenvoudigen.

Demo en vragen Work-IT

Technische dienst

Voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen is het snel verhelpen en preventief voorkomen van storingen erg belangrijk. Met deze volledig geïntegreerde module biedt Work-IT een optimale tool om snel en eenvoudig meldingen te registreren en op te lossen. In deze module worden meldingen geregistreerd en door de manager van de technische dienst toegewezen aan een bepaalde collega - voorzien van de juiste prioriteit. Registratie van tijd, kosten en onderdelen vindt plaats tijdens het verhelpen van de melding en bij afronding hiervan. Preventief onderhoud dat gebeurt aan de hand van zelf in te richten checklijsten zijn uiteraard ook een onderdeel van deze module.

Demo en vragen Work-IT

Koppelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat de ideale totaaloplossing tot stand komt door goede samenwerkingen en koppelingen. Work-IT bezit standaard koppelingen met onder andere HR- en payrollsoftware, ERP- en BI-oplossingen, software van uitzendbureaus en logistieke- en verwerkingssystemen. 

Naast deze koppelingen beschikt Work-IT over een Work-IT API en is daarmee toegankelijk voor andere systemen.

Demo en vragen Work-IT

En er is meer...

Veelgebruikt door klanten zijn ook de modules Toegangscontrole en Gewasbescherming. Al deze modules, de mobiele apps en het responsive portal werken volledig geïntegreerd.

Work-IT voorziet jou in uitgebreide rapportagemogelijkheden die een feilloos inzicht geven in de productiviteit, kwaliteit en kosten. Hierdoor weet je precies hoe je ervoor staat en of bijsturing gewenst is. Naast standaardrapportages ben jij met Work-IT ook vrij om rapportages naar eigen inzicht samen te stellen.

De kracht van Work-IT Teelt

  • Compleet & modulair
  • Inclusief handige apps
  • Vlot te implementeren
  • Beste prijs-prestatieverhouding
  • Scannen & registreren ook mobiel
  • Lokaal of cloud & multivestiging
Vraag demo aan