Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Postbus 6, 2676 ZG Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Enkele slimme functies

Uitgerust met vele extra’s die de grip op en inzicht in jouw bedrijf vergroten.

Enkele slimme functies

Arbeid & Productie

Met deze module leg je de basis voor elke oplossing. Slimme functies zorgen voor uitgebreide arbeid- en productieregistratie. Hierbij kunnen ook gegevens worden ‘opgehaald’ uit externe bronnen zoals een weegschaal, sorteermachine of teller. Met Work-IT beschik je over de exacte gegevens van kosten, tijden, productie en prestaties. De gegevens kunnen ook onderling worden afgezet en vergeleken. Daardoor kun je inzoomen tot in de kleinste details van de bedrijfsvoering.

Planning

Een interessante uitbreiding op de module Arbeid en Productie is Planning. De Planningsmodule creëert rust en overzicht in jouw bedrijf en laat de manager efficiënt omgaan met de in te plannen arbeidsuren. Je kan een planning maken per jaar, per week en per dag, zowel op handelings- als medewerkersniveau. Medewerkers die gepland zijn, zien bij aanmelding waar ze mogen beginnen en wat ze gaan doen. Verder biedt deze module de mogelijkheid een jaarbegroting te koppelen aan de planning en in één overzicht te presenteren.  

Kosten & Verloning

Ideaal voor bedrijven die de loonkosten en andere componenten verder gespecificeerd willen inzien, om een betere aansluiting met de administratie te realiseren en controle op facturen uit te oefenen. Voor medewerkers zijn verschillende regelingen, waaronder bonus en cao, en toeslagen aan te maken en te beheren. De module kent import- en exportmogelijkheden met verschillende administratieve pakketten.

En er is meer...

Veelgebruikt door klanten zijn ook het Personeelsportaal en de modules voor de ondersteuning van de Technische Dienst, Kwaliteitsbeoordeling, Toegangscontrole en Gewasbescherming. Al deze modules, de mobiele apps en het responsive Portaal werken volledig geïntegreerd.

Work-IT voorziet in uitgebreide rapportagemogelijkheden die een feilloos inzicht geven in de productiviteit, kwaliteit en kosten. Hierdoor weet je precies hoe je ervoor staat en of bijsturing nodig is. Naast standaard rapportages beschikt Work-IT over de mogelijkheid om ook naar eigen inzicht rapportages samen te stellen.

De kracht van Work-IT Teelt

  • Compleet en modulair
  • Inclusief handige apps
  • Snel te implementeren
  • Beste prijs- prestatieverhouding
  • Scannen en registreren ook mobiel
  • Lokaal of cloud en multi vestiging
Vraag demo aan