Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Eenvoudig in gebruik en een feilloos inzicht in productiviteit, prestaties en kosten.

Vraag demo aan

Dé online softwareoplossing voor arbeids- en productieregistratie in de glastuinbouw.

Work-IT Online

Voor inzicht in alle voorraden, werkzaamheden en processen in verpakkingshallen.

Work-IT Verpakken

Markten die wij vooruithelpen

Sierteelt

Wereldwijd staat de Nederlandse sierteeltsector bekend als een innovatieve branche waarin prachtige producten worden geteeld die een enorme exportwaarde vertegenwoordigen. Deze sector kenmerkt zich voor de hoge, seizoensgebonden pieken in arbeidsbehoefte. Work-IT software zorgt ervoor dat organisaties in staat zijn hierop te anticiperen met de juiste tools voor onder andere planning, registratie en verloning.

Work-IT Online

Groenten

De productie van groenten omvat ruim de helft van het totale glastuinbouwareaal in de Benelux. Niet voor niets wordt de Work-IT software in deze markt op grote schaal benut en vormt deze voor vele kwekers de basis om de organisatie te voorzien van de juiste informatie rondom de arbeidsprocessen. De arbeid- en productiemodule van Work-IT is hierin het fundament om op voort te bouwen.

Work-IT Online

(Pot)planten

Of het nu gaat om de teelt van jonge planten of potplanten, deze markt blinkt uit in het zeer efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte en middelen om tot maximaal resultaat te komen. Innovatie en automatisering spelen hierin een belangrijke rol. Met Work-IT software hebben organisaties een tool in handen om arbeid- en productieregistratie tot op werkorder- en klantniveau te registreren. Grensverleggende koppelingen met machines of softwaresystemen van derden zijn hier onderdeel van.

Work-IT Online

Verpakken & AGF

Om geteelde producten snel en onder perfecte omstandigheden bij de consument te krijgen, worden deze vaak verpakt. Zo kunnen de producten tegen een stootje en blijven deze langer houdbaar en lekker. Work-IT Verpakken ondersteunt het volledige verpakproces van producent tot consument. Of een organisatie nu zelfstandig of coöperatief verpakt, groot of klein is: er is altijd een oplossing die aansluit op de heersende behoeften.

WORK-IT VERPAKKEN

Overige markten

Naast de bovengenoemde markten komt de waarde van de veelzijdige Work-IT software ook ten goede voor producenten en verpakkers van onder andere (zacht)fruit en champignons en in open teelten. Door de flexibele inrichtingsmogelijkheden en het modulaire karakter is Work-IT altijd af te stemmen op jouw proces en situatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. 

CONTACT

Onze producten

Dé online softwareoplossing voor arbeids- en productieregistratie in de glastuinbouw. Controle, vrijheid, inzicht en overzicht. Alle bedrijfsbrede data in één tool door eindeloos veel integraties.

Work-IT Online

Inzicht in voorraden, werkzaamheden en processen. Een schaalbaar softwaresysteem voor zowel kleinschalige verpakactiviteiten als ketenbrede ondersteuning binnen coöperatieve verpakhallen.

Ontdek meer