Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Postbus 6, 2676 ZG Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

Eenvoudig in gebruik en een feilloos inzicht in productiviteit, prestaties en kosten.

Vraag demo aan

Ontwikkeld voor kwekers door kwekers, werkt zoals jij werkt in plaats van andersom.

Work-IT Teelt

Voor inzicht in alle voorraden, werkzaamheden en processen in verpakkingshallen.

Work-IT Verpakken

Markten

Groenten en zachtfruit

Ongeveer 55 procent van het oppervlak aan glastuinbouw in de Benelux komt voor rekening van kwekers van groenten en zachtfruit. Onze Arbeid & Productie module is voor veel van deze kwekers de basis waarmee de verschillende arbeidsprocessen gepland, gestuurd en gecontroleerd worden.

Producten

Sierteelt

De sierteeltsector kenmerkt zich onder andere door de miljarden aan jaarlijkse exportwaarde en de seizoenswisselingen in personeelsomvang. De uitgebreide functies van Work-IT voor bijvoorbeeld het meten en belonen van prestaties, kostenbeheer en personeelsplanning, sluiten hier goed op aan.

Producten

Planten

Nederlandse glastuinders van (pot)planten slagen erin uiterst effectief te telen in kassen. Innovatie is hierbij een sleutelbegrip. Onze software kan hierin bijdragen, bijvoorbeeld door uitmuntende arbeidsregistratie, de afhandeling van werkorders en koppeling met het ERP systeem.

Producten

Verpakken

Omdat groenten een aardige weg afleggen naar de consument, worden ze verpakt. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje, blijven ze langer houdbaar en lekker. Work-IT software ondersteunt organisaties efficiënt bij hun kleine of grootschalige verpakactiviteiten, van sorteren en wegen tot verladen.

Producten

De kracht van Work-IT

  • Ontwikkeld vanuit de praktijk
  • Compleet en modulair
  • Eenvoudig in gebruik en snel in te richten
  • Voor kleine en grote organisaties
  • Inclusief diverse handige apps
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Niet voor niets de meestgebruikte oplossing voor kwekers in de glastuinbouw. Van arbeidsregistratie tot gewasbescherming en van kostenbeheer tot verlonen.

Ontdek meer

Inzicht in voorraden, werkzaamheden en processen. Een uniek en schaalbaar softwaresysteem voor zowel kleinschalige verpakactiviteiten als ketenbrede ondersteuning binnen verpakhallen.

Ontdek meer