Heb je interesse in onze producten of wil je meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Bezoekadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Postadres

Honderdland 315, 2676 LV Maasdijk

Know what's happening

+31 (0) 174 - 61 39 03

You like to Work-IT?

Work-IT!

Met de geavanceerde software creëren wij inzicht in onder andere arbeid en productiviteit bij telers en verpakorganisaties in de (glas)tuinbouw- en AGF sector. Onze professionals – onder wie developers, accountmanagers, consultants en customer support medewerkers – signaleren continu kansen voor optimalisatie van de software voor de klanten. Wij adviseren onze klanten bij het aanschaffen en in gebruik nemen van onze oplossingen en zorgen met de juiste nazorg voor optimalisatie in het gebruik van onze producten.

Benieuwd naar de sfeer?

24+

Landen

350+

Installaties

1000+

Gebruikers

Ons enthousiaste team

Wij zijn een groeiende organisatie bestaande uit een team van enthousiaste medewerkers. Samen gaan wij iedere dag vol frisse moed voor die ene gave uitdaging: het ontwikkelen en optimaliseren van softwareoplossingen die kwekers en verpakkers helpen bij het krijgen van inzicht in en grip op arbeid, productiviteit en kosten.

Jouw toekomstige collega's leren kennen?

Deel jij onze ambities?

Regelmatig zoeken wij versterking en hebben wij vacatures binnen onze Sales & Marketing, Customer Support en Development teams. Ook voor een toffe en leerzame (afstudeer)stage kun je bij ons als Erkend Leerbedrijf terecht. Wij vinden het ontzettend belangrijk om studenten een kans te geven hun praktische kennis te ontwikkelen. Daarom bieden wij jou goede begeleiding in een fijne leeromgeving om uit te groeien tot echte vakmensen. Geen vacatures? Ook open sollicitaties zijn welkom!

Staat jouw droombaan er momenteel niet tussen, maar kun jij niet wachten op een carrière bij Nitea? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@nitea.nl!