Work-IT Verpakken

De modules van Work-IT Verpakken bieden ondersteuning voor verschillende verpakkings- processen van voedsel, zoals groenten. Van sortering tot verlading, inclusief fustbeheer. Samen met ondersteuning voor arbeidsregistratie, kwaliteitsbeheer en tracking & tracing functionaliteit biedt dit systeem unieke mogelijkheden om het gehele bedrijfsproces te managen. Work-IT Verpakken is geschikt voor grote en kleinere verpakkingshallen.

Arbeid en productie
Deze hoofdmodule legt de basis voor elke Work-IT oplossing. Slimme functies zorgen voor uitgebreide arbeids- en productieregistratie. Hierbij kunnen ook gegevens worden ‘opgehaald’ uit andere systemen, zoals een weegschaal of sorteermachine. Met Work-IT beschikt u over de exacte gegevens van kosten, tijden, productie en prestaties. De gegevens kunnen ook onderling worden afgezet en vergeleken. Daardoor kunt u inzoomen tot in de kleinste details van de bedrijfsvoering.

Voorraad
De voorraadfunctie geeft inzicht in de voorraad onverpakt vanaf de productielocaties tot in de verpakkingshal. Per dag kunnen partijen worden aangemaakt op basis van de (te verwachten) beschikbaarheid in de gehele keten. Handig is dat telers zelf pallets kunnen invoeren, zodoende kan de verpakhal de logistiek, orderafhandeling en arbeidsplanning optimaliseren.

Orders
Met deze module worden de orders aangemaakt, gepland, afgemeld en afgeleverd. In elke fase van het orderproces vinden diverse registraties plaats, hierdoor kunnen verpakkingen en leveringen worden voorzien van de juiste informatie. Omdat ook productielocaties en partijen worden vastgelegd, is het achteraf mogelijk om de herkomst van verpakte producten nauwkeurig vast te stellen.

Fustbeheer
Fustbeheer is bedoeld om inzicht te krijgen in de actuele voorraad van het fust. Er is zichtbaar per fustcomponent wat de actuele voorraad is, hoeveel  er reeds gereserveerd is voor geplande orders en wat er nog wordt geleverd. Op basis van deze fustvoorraad wordt bepaald of fust moet worden besteld. Het is mogelijk om componenten in bestelling te plaatsen en bij levering binnen te melden in de voorraad.

Kwaliteit Met de Kwaliteitsmodule ontstaat de mogelijkheid om aangeleverde producten te toetsen op vooraf gedefinieerde keurelementen. Ook bij de uitgaande controle worden producten op soortgelijke manier gekeurd aan de hand van de order. Deze module is tevens onderdeel van de algehele kwaliteitsregie, waartoe ook tracking & tracing behoort.

Algemene en technische kenmerken

Bekijk details »

Veelgebruikte hardware

Bekijk details »

Meer info?

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)174-613903
E-mail: info