Work-IT Teelt

Work-IT Teelt is de modulaire oplossing voor kwekers van groente, planten en bloemen. Van arbeidsregistratie tot gewastelling en van kostenbeheer tot verlonen. Work-IT Teelt is uitgerust met vele extra’s die de grip op en inzicht in uw bedrijf vergroten. Work-IT Teelt kunt u gebruiken voor één of meerdere locaties en installeren op een lokale of centrale server die verbonden is met het internet.

Arbeid en productie
Deze hoofdmodule legt de basis voor elke Work-IT oplossing. Slimme functies zorgen voor uitgebreide arbeids- en productieregistratie. Hierbij kunnen ook gegevens worden ‘opgehaald’ uit andere systemen, zoals een weegschaal of sorteermachine. Met Work-IT beschikt u over de exacte gegevens van kosten, tijden, productie en prestaties. De gegevens kunnen ook onderling worden afgezet en vergeleken. Daardoor kunt u inzoomen tot in de kleinste details van de bedrijfsvoering.

Planning
Een interessante uitbreiding op de module Arbeid en Productie is Planning. De Planningsmodule creëert rust en overzicht in uw bedrijf en laat de manager efficiënt omgaan met de in te plannen arbeidsuren. U kunt een planning maken per jaar, per week en of per dag, zowel op handelings- als medewerkersniveau. Medewerkers die gepland zijn, zien bij aanmelding waar ze mogen beginnen en wat ze gaan doen. Verder biedt deze module de mogelijkheid een jaarbegroting te koppelen aan de planning.

Kosten en verloning
Ideaal voor bedrijven die de loonkosten en andere componenten verder gespecificeerd willen inzien, om een betere aansluiting met de administratie te realiseren. Voor de vaste medewerkers zijn per individu of groepen verschillende regelingen en toeslagen aan te maken en te beheren. De module is te koppelen aan loon- en financiële pakketten.

Gewasbescherming
Gewasbeschermingsregistratie maakt het mogelijk om te zien welke middelen zijn gebruikt, waartegen ze zijn gebruikt, wel effect het heeft opgeleverd en wat dat heeft gekost. Daarnaast worden de voorraden van de middelen bijgehouden. Ook kunt u waarnemingen in de kas (met foto) registreren en is het mogelijk om gegevens per plaag op te vragen.

 

Aanvullende modules en functies

ScanEnter-IT

Mobile App

Arbeidsregistratie en scannen

Bekijk details »

Check-IT

Mobile App

Keuren en kwaliteitsbeoordeling

Bekijk details »

Inform-IT

Portaal

Self service medewerkers

Bekijk details »

Billboard-IT

Portaal

Bedrijfsinformatie op groot scherm

Bekijk details »

Reward-IT

Uitbreiding

Extra verloningsfuncties en controle

Bekijk details »

FingerPrint-IT

Uitbreiding

Toegang en registraties met vingerafdruk

Bekijk details »

Algemene en technische kenmerken

Bekijk details »

Veelgebruikte hardware

Bekijk details »

Meer info?

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)174-613903
E-mail: info