De kracht van Work-IT software

Work-IT is een softwareplatform dat bestaat uit praktijkgerichte softwaremodules en handige apps en is onderverdeeld in de productsoorten Work-IT Teelt en Work-IT Verpakken. Klanten zijn actief betrokken bij de ontwikkeling: Work-IT werkt zoals u werkt in plaats van andersom. Work-IT is beschikbaar in verschillende talen, maakt gebruik van Microsoft technologie en wordt gebruikt door telers en verpakkingshallen over de hele wereld.

Modulair, dus altijd op maat
Door het modulaire karakter van Work-IT heeft u altijd de oplossing die het beste bij uw organisatie past. U betaalt alleen voor de modules en apps die u daadwerkelijk gebruikt. Wilt u een extra module of app in gebruik nemen? Geen probleem. U ontvangt dan een code, waarmee u de module eenvoudig kan activeren.

Afstemmen op uw organisatie en situatie
Work-IT kunt u gebruiken voor één of meerdere locaties en installeren op een lokale of centrale server die verbonden is met het internet. Extra functies of modules kunnen eenvoudig worden geactiveerd en de software is voorbereid om te koppelen met veelgebruikte hardware, zoals weegschalen, sorteermachines, weegbruggen en scanners. Voor het uitwisselen van gegevens met bijvoorbeeld financiële applicaties of verkoop- en toegangscontrole systemen, gebruikt Work-IT gestandaardiseerde technieken.

Inzicht in resultaten en kosten
De uitgebreide rapportagemogelijkheden geven een feilloos inzicht in de productiviteit, kwaliteit en kosten. Hierdoor weet u precies hoe u ervoor staat en of bijsturing nodig is. Naast een ruime hoeveelheid standaard rapportages beschikt Work-IT over de mogelijkheid om zelf en naar eigen inzicht rapportages samen te stellen. Overzichtslijsten en rapportages zijn met een druk op de knop te exporteren naar Excel, PDF, diverse bestandsformaten en email.

Software voor kwekers

Bekijk details »

Software voor verpakhallen

Bekijk details »

Veelgebruikte hardware

Bekijk details »