Alle nuttige informatie op één dag onder één dak!

 

Nitea houdt voor klanten op donderdag 27 september de Work-IT Gebruikersdag. Een evenement dat, gezien de positieve reacties en het grote aantal geregistreerde deelnemers, gewaardeerd wordt door klanten! Bij de Gebruikersdag worden klanten up-to-date geïnformeerd over de (nieuwe) mogelijkheden van Work-IT software. Ook een aantal partners, die interessante toepassingen bieden in combinatie met Work-IT, nemen deel aan het programma. Kortom: alle informatie op één dag onder één dak.

Dit jaar heeft Nitea gekozen om de Gebruikersdag te organiseren in het World Horti Center in Naaldwijk. Een bijzondere locatie, waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden en inspireren. In het ochtendgedeelte vindt een plenaire sessie plaats, na de lunch kunnen deelnemers op basis van hun functieachtergrond en interesses een eigen track samenstellen uit totaal twaalf verschillende break-outsessies. Na afloop is er, al dan niet onder het genot van een hapje en drankje, gelegenheid om verder te praten.

De inhoud van de programmering richt zich op zowel de bedrijfsmatige inzet als het gebruik, waarbij kennis en ervaringen gedeeld worden die direct meerwaarde (kunnen) opleveren voor klanten en hun medewerkers. Alle sessies zijn dan ook aan praktijk ontleend. Ook nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld de Personeels-app en TD-app voor de technische dienst worden gepresenteerd. Het programma is afgestemd op de doelgroepen: key-users, locatieverantwoordelijken en personen die het gebruik en de inrichting van software binnen de organisatie beheren en optimaliseren.