Work-IT Gebruikersdag positief ontvangen

Vorige week vond de jaarlijkse Work-IT Gebruikersdag van Nitea plaats, ditmaal in het World Horti Center in Naaldwijk. Er hadden 104 klanten zich geregistreerd voor deze dag en er waren ook een viertal gastsprekers aanwezig.

Na eerst een plenaire sessie in de ochtend, gevolgd door een lunch, bestond het middagprogramma uit 12 verschillende break-out sessies met diverse onderwerpen. Klanten konden, op basis van hun functie of interesse, een eigen track samenstellen van sessies die zij wilden volgen.

Daar waar de plenaire sessie een algemeen karakter kende, waren de break-out sessies gevarieerd en gericht op telkens 1 onderwerp per sessie. Zo stonden o.a. op het programma verschillende Work-IT onderwerpen, de nieuwe Service-IT module voor de technische dienst, het Work-IT Personeel Portaal, en innovaties van enkele partners die in combinatie met Work-IT gebruikt (kunnen) worden. Gedurende de dag, maar ook de dagen erna, hebben wij enorm veel positieve reacties mogen ontvangen, iets waar we natuurlijk erg blij mee zijn!