Registreren en scannen ook met smartphone en tablet

Nitea heeft enkele jaren geleden haar software uitgebreid met de apps Enter-IT en Scan-IT. Door deze uitbreiding kunnen kwekerijen ervoor kiezen om (ook) met smartphones en tablets te registreren en te scannen. Een goede zet van Nitea, want het aantal klanten dat gebruik maakt van deze techniek is enorm toegenomen!

De apps Scan-IT en Enter-IT draaien op een smartphone of tablet en zijn het draadloze alternatief voor bekabelde hardware, zoals invoerterminals. Overigens zijn beide technieken, draadloos en bekabeld, moeiteloos te combineren. Vanwege de scanfunctie maakt Scan-IT gebruik van NFC (Near Field Communication) om tags te scannen. Tags zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een handeling, een pad of een kar. NFC is dezelfde techniek die banken gebruiken bij betalingen via de telefoon en is de laatste jaren doorgevoerd in bijna alle smartphones.


Positieve ervaringen en lagere kostenRegistratieApp

Nitea beschikt over de nodige gebruikservaringen van klanten die met Enter-IT en Scan-IT apps werken. Omdat ‘iedereen’ bekend is met het gebruik van mobiele devices blijkt dat medewerkers met slechts enkele instructies direct aan de slag kunnen. Verder is gebleken dat de methode zich in de praktijk prima gedraagt wat storingen en defecten betreft. Door gebruik te maken van een smartphone of tablet in plaats van bekabelde terminals, kunnen klanten besparen op de hardware kosten. Ook bent u niet meer van anderen afhankelijk voor aanschaf of vervanging.


Beschikbaarheid en informatie

Enter-IT en Scan-IT, maar ook de andere Work-IT apps, zijn beschikbaar in de App Store (iOS) of in Google Play (Android). Na het downloaden integreert een Nitea app vanzelf met de Nitea software op de server. Wilt u meer weten over Enter-IT, Scan-IT of andere apps en modules? Neem dan contact met ons op.