Online en offline registreren en scannen met smartphone en tablet

Nitea heeft enkele jaren geleden haar Work-IT software uitgebreid met diverse apps. Door deze uitbreiding kunnen kwekerijen kiezen om bijvoorbeeld (online en offline) te registreren en te scannen met smartphones en tablets. Een goede zet van Nitea, want het aantal klanten dat gebruik maakt van deze techniek is enorm toegenomen!

De app voor registreren en scannen draait op een smartphone of tablet en is het draadloze alternatief voor bekabelde hardware, zoals invoerterminals. Overigens zijn beide technieken die door Nitea geboden worden, draadloos en bekabeld, moeiteloos te combineren. De scanfunctie maakt gebruik van dezelfde techniek die banken gebruiken bij contactloze betalingen en is de laatste jaren doorgevoerd in bijna alle smartphones.


Positieve ervaringen en lagere kostenRegistratieApp

Nitea beschikt inmiddels over ruime gebruikservaringen van veel klanten, alle apps zijn daarom stabiel in gebruik en voorzien van tal van handige functies. Omdat ‘iedereen’ bekend is met het gebruik van mobiele devices blijkt dat medewerkers met slechts enkele instructies direct aan de slag kunnen. Verder is gebleken dat de methode zich in de praktijk prima gedraagt wat storingen en defecten betreft. Door gebruik te maken van een smartphone of tablet in plaats van bekabelde terminals, zijn klanten niet meer afhankelijk bij aanschaf of vervanging.


Beschikbaarheid en informatie

De app voor registreren en scannen, maar ook de andere Work-IT apps, zijn beschikbaar in de App Store (iOS) of in Google Play (Android). Na het downloaden integreert een Nitea app vanzelf met de al aanwezig Work-IT software. Wilt u meer weten over onze apps? Neem dan contact met ons op of kom naar de Greentech op 12, 13 en 14 juni in Amsterdam.