Nieuwe softwareversie Work-IT 2017-1 (voorjaars-release)

Als onderdeel van het supportprogramma voor klanten, brengt Nitea tweemaal per jaar een nieuwe Work-IT softwareversie uit. Klanten kunnen deze naar eigen inzicht wel of niet downloaden en (laten) installeren. Een nieuwe versie betekent onder meer nieuwe functies en verbeteringen, deze komen onder andere tot stand door input van klanten en veranderingen in de markt. Met nieuwe softwareversies zijn klanten verzekerd dat de software blijft aansluiten op hun praktijksituatie en de stand van de techniek. Work-IT software draagt hierdoor bij aan effectief werkende bedrijfsprocessen, verlaging van de kosten en grip op risico’s.

De release 2017-1 van het Work-IT software portfolio is vanaf maandag 24 april beschikbaar. Op verzoek van klanten, is in deze versie onder meer het jaaruren-model opgenomen dat aansluit op de uitvoering van de (vertraagd ingevoerde) cao 2015-2018. Een ander nieuw onderdeel is End User Reporting als aanvulling op de bestaande, reeds breed aanwezige, rapportagemogelijkheden. Met deze nieuwe functie kunnen klanten rapportages geheel naar eigen inzicht samenstellen. Overige in het oog springende innovaties zijn verder: de mogelijkheid om de applicatiepresentatie op basis van diverse thema’s aan te passen, het onderbrengen van de kasplattegrond in de dagplanning zodat ook grafisch getoond wordt welke handelingen op specifieke paden zijn ingepland, en het koppelen van werkzame stoffen aan een gewasbeschermingsmiddel inclusief het percentage van de werkzame stof op het geheel.

Wilt u meer weten over Work-IT, neem dan contact met ons op. Bent u klant en wilt u een inzicht hebben in alle nieuwe functies en verbeteringen van deze versie, dan kunt u ook kijken op het klantenportaal.