Vacature: Software en Implementatie Consultant

Nitea is leverancier van onder meer Arbeid- en Productiesoftware voor telers in de glastuinbouwsector en verpakstations. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een marktleidende positie verworven. Work-IT is een softwareplatform dat bestaat uit praktijkgerichte modules en handige apps en is onderverdeeld in de productsoorten Work-IT Teelt en Work-IT Verpakken. Onze software wordt in Nederland rechtstreeks en in het buitenland via partners verkocht.

Omdat steeds meer organisaties kiezen voor de innovatie Work-IT software toepassingen, is Nitea op regelmatig op zoek nieuwe collega's. Onze afdeling Service & Support is momenteel op zoek naar:

- Een Software Consultant met een relevante afgeronde HBO opleiding en bewezen affiniteit met de glastuinbouwbranche;

Kijk voor meer informatie bij 'Werken bij' op deze site of klik hier.